STARTEN MET PASSIEF INKOMEN

LAAT JE INSPIREREN!

Boekreview Rijke pa, arme pa – Robert T. Kiyosaki

Boekreview Rijke pa, arme pa – Robert T. Kiyosaki

Omdat ik dit boek ondertussen al twee keer heb gelezen en er elke keer weer nieuwe informatie uithaal, vond ik het tijd voor een boekreview. Dit boek vind ik één van de boeken die verplicht op de boekenlijst moet komen. Het geeft je een andere blik op financiën en...

Lees meer
Starten met passief inkomen, hoe doe je dat?

Starten met passief inkomen, hoe doe je dat?

Starten met passief inkomen? Hoe doe je dat? Al jaren vind ik het idee van passief inkomen reuze-interessant. Dat je je kennis, geld en bezittingen kunt inzetten om inkomen te genereren. Ik zocht naar een vorm van passief inkomen die voor mij zou werken, maar kon er...

Lees meer